Nejnovější recenze ze sekce Krokoměry
Okkkkkkkkkkkkkkkkk vše v pořádku se ano
- Pro počítání kroků výborný
Plní dobře svou funkci
- Není český návod jinak odpovídá ceně
Výrobek je pěknej ,hlavně splňuje svůj účel.
funguje jak má
SPOLEHLIVOST
- :-)
Manžel dostane krokoměr až v březnu,,jak ho vyzkouší,,tak můžu hodnotit jeho spokojenost .
Splňuje to, co jsem chtěla
- přehledný, uživatelsky příjemný
- šetrný provoz, vypínání při neaktivitě
- započítávání kroků působí přesně
- kvalitní zpracování
- nezjistil jsem žádné zápory
Krokoměr jsem si chtěl pořídit hlavně z důvodu propojení USB s compem, což ve výsledku nakonec stejně nevyužívám, jelikož je rychlejší si cca 4 číselná data na konci dne zapsat někam ručně, tak jak to dělám doposud.
Musím vyzdvihnout, že ačkoliv má krokoměr 3 funkční klávesy, je velmi uživatelsky příjemný, vše je intuitivní
Pokud to mám shrnout, pro lidi, kteří chtějí monitorovat chůzi je ideální, nemusíte nic propojovat s telefonem popř. řešit neustále nabíjení hodinek/telefonu. Výdrž baterie je cca 3/4 roku dle četnosti užití. Baterie je v hodnotě 50kč.
dá se nosit v kapse
- zatím nevím, ještě jsem nevyzkoušela
Bohužel vůbec nefungovalo tlačítko MODE, kroky počítal, ale nešlo odemknout tlačítka, tedy ani nic nastavit, přepínat režimy nebo nulovat kroky. Možná šlo jen o výrobní vadu konkrétního kusu.
dárek pro manžela, je velmi spokojený
- Krokoměr je tenký a dobře drží. Nosím ho i na sukni s halenkou. Myslím, že nepočítá jízdu autem.
Nemá podsvícený displej.
Rád chodím potřeboval jsem kolik ujdu kilometru, tento produkt mi pomáhá. Jsem spokojen.
- JEDNODUCHÉ OVLADÁNÍ
NA MĚŘENÍ KROKU A KILOMETRU JE DOSTAČUJÍCÍ
Druhý jsem koupila pro manžela - spokojenost
- Nefunguje absolutně nic.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »