Nejnovější recenze ze sekce Krokoměry
Mám ho teprve týden a tak nemůžu říct podrobnosti. Navíc k produktu nebyl dodán podrobný návod, a tak k tomu, nemůžu více říct
- krokoměr k ničemu
- nenastavíte si žádné parametry
- naprosto nefunkční
- I. porovnání s krokoměrem OMRON - naměřeno 3213 kroků/ SILVA 775 kroků !!!
- II. porovnání= OMRON - 1398 kroků/ SILVA 414 !!!
- zmetek = vracím !!!
- když si člověk na ovládání zvykne, tak skvělý krokoměr
- ovládání není příliš intuitivní
- bez příšerného návodu formátu skládací mapy prakticky nelze nastavit
koupeno pro seniora (i inzerovano, jako krokomer pro seniory), nicmene temer vubec nereaguje na seniorove kroky. v podstate zbytecne zbozi
- úžasná cena
- jednoduchost
- bez zbytečných funkcí
- velice přesné měření jak kroků tak vzdálenosti
- škoda že chybí šňůrka na krk
Jsem spokojen,chtěl jsem pouze krokoměr a měření vzdálenosti-to plně vyhovuje. Musel jsem si pohrát s nastavením délky kroku ale pak testováno souběžně s trasováním v telefonu dle gps a dalším osvědčeným krokoměrem Silva-prověřeným po dlouhou dobu a odchylky jsou minimální-tedy mám na mysli měřenou vzdálenost. Navíc měření nabíhá až po deseti krocích tak neměří takové to přendání z poličky do kapsy,obouvání bot apod.
Jednoduchý a spolehlivý
- Mnoho funkcí, jiným krokoměrům se o nich ani nezdálo.
- Přesný.
- 3D princip měření, nezávislý na tom, kde se krokoměr nachází. Třeba v kapse, nebo v batohu.....
- Baterie dlouho vydrží.
- Snadné počáteční nastavení.
- Za málo peněz, hodně muziky.
Když jdeme spolu dva a každý máme tento krokoměr s různým nastavením, tak každý ujdeme různý počet kroků, ale vzdálenost je prakticky stejná.
Krokoměr jsem kupovala jako dárek, nemohu posoudit, ale funguje.
- nelze vypnout
- Snadné ovládání
zatím nemáme moc vyzkoušeno.
Krokoměr je jednoduchý, vyhovuje mi. Mohu doporučit.
- Není nutná propojenost s chytrým TLF
- Návod ke krokoměru je nepoužitelný, nesrozumitelný
Bohužel, zatím žádné zkušenosti nemám. Je úplně nový.
Je, malý a lehounký ,tak uvidím,,,
Jednoduché nastavení a ovládání
Bez pomoci další osoby jsem neumela krokoměr nastavit.
Světlo nefunguje vůbec, ale to neni funkce bez ktere bych se neobesla, za tmy chodim s čelovkou. Hlavně,že počítá kroky.
užitečný, malý, dobře nastavitelný
O.K.
Jednoduché ovládání, dříve jsem měla složitější (počítal např.spálené kalorie), ale tento naprosto stačí.
- Zatím vše funguje.
- velice spokojen, jednoduchá obsluha, přesnost přístroje, lehoučký, veliká nastavitelnost kroku po 1 cm,
- žádnou nevidím
Všem doporučuji, přístroj je spolehlivý
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »