Nejnovější recenze ze sekce Krokoměry
Jednoduché ovládání a funguje tak jak jsem si představovala. Doporučuji starším osobám, jako jsem já. Je mi 72 let.
Produkt mám jen pár dní, ale pracuje tak jak má.Spokojenost.
- malý pristroj
- Dárek pro přítele, je velmi spokojen
Přítel je sportovně založen, produkt používá při každé příležitosti. Vzhledem k tomu, že dostal krokoměr k vánocům, byl milé překvapen a ihned jej vyzkoušel. Produkt pracuje jak má nastavení provádíme spolu. Vše je v pořádku, stále používán
- Malý, kompaktní krokoměr
- Intuitivní ovládání a nastavení
- Funguje vcelku přesně
- Člověk má alespoň představu, kolik kroků denně ujde :)
Kupuju uz druhy, sama mam svuj starsi uz nekolik let a porad je ok, tohle byl darek pro maminku. Na chozeni super ( a na to je taky primarne staveny), kdyz obcas popobehnu, neni to uplne ono (ale orientacne mi to staci). Ale na hlidani, jestli clovek denne usel dost kroku, plus tydenni pamet, odhad spalenych kalorii a kroky v aeorobnim rezimu je pomer cena vykon vyborny.
- krokoměr je zbytečně vysoký, pásek tlačí na ruce, byl dodán s zcela vybitou baterií.
na to jek je malý, dokáže hodně naměřit
zatím žádné
- lehký, snadná obsluha
- zatím žádná
- jednoduchá obsluha
Tlačítko pro vynulování údajů je nevhodně umístěno na vrchní straně krokoměru - při delším náhodném stisku např. v kapse dojde k nechtěnému vynulování. Ideální by bylo nulování údajů pomocí delšího stisku obou tlačítek krokoměru.
- měří krok
- Za ty peníze žádná muzika ale co čekat od lacinky = své splňuje
- za nějaký čas display zhasne a aktivuje se pohybem
- takové šidítko
- došel v černé variantě,já chtěl zelený takže někdo neumí číst.
No když mě to došlo poštou , tak jsem si řek ty vo...e tomu říkám levný krám ale krok měří = jen ten. Jestliže čekáte něco extra, tak kupte hodinky za větší cenu. No za ty peníze je to odpovídající
- lehký, snadné nastavení
- počet kroků se po 24 hodinách nevynuluje, z návodu jsem nepochopila, zda ho lze vynulovat bez zrušení nastavení
- neukazuje rychlost ani spálené kalorie, nemá paměť, kroky se jen přičítají
- Bez návodu museli jsme si najít na internetu pro starší lidi moc náročné vše na displeji v angličtině. Těžko se ovládá.
uvažujeme o navrácení
- elmi snadná manipulace.
Nemohu hodnotit funkci produktu. Krokoměr nefunguje ani po výměně dodaných baterií (ve velmi špatném stavu). Nebyl drahý ale je k ničemu.
- jednoduchý, snad i přesný
Čekáme na ŠTĚDRÝ DEN!
dobrý
funguje výborně
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »