Poradna ACRA LTH6

Autor: | Vloženo: 29.12.2014 000 14:40 | Témata: Poradna ACRA LTH6

Nastavování

Z přiloženého "návodu k použití a obsluze" (jedna stránka A5) naprosto nechápu resp. neumím nastavit krokoměr tak, abych z něho vyčetl alespoň to základní - kolik "Km" jsem ušel. Nevím jak se nastavuje délka kroku (která je snad rozhodující), váha, atp. Existuje někde na Vašich stánkách podrobnější návod pro méně technicky zdatné turisty. Děkuji za odpověď - SK

  • ACRASPORT

    ACRASPORT

    30. prosince 2014

    Dobrý den,
    součástí návodu máte i popis nastavení délky kroků. Krokoměrů jsme prodali několik tisíc kusů, ale toto je první stížnost na nedostatečný návod ....

    VZDÁLENOST + NASTAVENÍ DÉLKY KROKU : Stisknutím tlačítka MODE, přejdete do nastavení vzdálenosti. Stiskněte tlačítko RESET po dobu 2 vteřin, pro případné vynulování naměřených hodnot. Při delším stisknutí tlačítka RESET (po dobu cca 5 vteřin) se dostanete k přepínání mezi KM/MILE.
    Stiskněte tlačítko SET pro nastavení délky kroku. Pokud délku zadáváte při nastavené vzdálenosti v mílích, automaticky se zobrazuje délka v palcích (inch = 2,54 cm). Jestliže chcete nastavit délku kroku v cm, musíte mít v údajích pro vzdálenost nastavené kilometry.
    Nastavitelná délka kroku je od 30 do 200 cm. Stisknutím tlačítka SET potvrďte NASTAVENOU DÉLKU KROKU a stisknutím tlačítka MODE přejdete k nastavení kalorií.

    Doufáme, že toto již bude dostatečné. Pokud ne, obraťte se na nás přímo - [email protected] . S pozdravem Vaše Acra

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.