Nejnovější recenze ze sekce Krokoměry
- přesné měření
- intuitivní a vcelku snadné nastavení
- měří kroky, celkovou ušlou vzdálenost, paměť 7dní, kalorie, nastavení vlastního cíle např. 10000 kroků denně
- měří pouze kroky, není to fake co měří i jízdu autem
- za málo peněz hodně muziky
- jako krokoměr je skvělý
- měří to co má
- upevnění pouze na šňůrku na krk
- pod např. bundou se někdy samo sepne vynulování :-(
Jde o jednoduchý, ale dobrý výrobek za skvělou cenu. Za málo peněz hodně muziky. Objednala jsem díky testování výrobků - krokoměrů, kde vyšel mezi těmi lepšími z levných. Ovládání je jednoduché jen mě mrzí, že nemá sponu na upevnění, pouze šňůrku, ale dělá to co má a má i funkce navíc. Krokoměr doporučuji. Je fajn, že měří to co má, tedy kroky, a né i jízdu v autobuse či autem.
Zbozi dorazilo, ale v cernem provedeni. Vyobrazeni s oranzovou vypada o mnoho lepe. Ale na funkcnost to nema vliv.
- 30ti denní paměť , možnost stažení dat do PC
Nepočítá kroky, hrká v něm, při zatřepání napočítá desítky kroků. Vracím.
Zboží jsem vyzkoušel a jsem naprosto spokojen. Splnilo to mé očekávání. Prozatím vše bez problémů.
V návodu k obsluze by bylo vhodné uvést jak se měří ( na podlaze podle metru ) délka kroku
- Krokovač můžu nosit zavěšený, v kapse, v kabelce ....
Nemůžu porovnávat s jiným výrobkem, tento je můj první. Splňuje však moje očekávání a zatím jsem s ním spokojená.
- jednoduchý na obsluhu, přehledný
- náramek je na ruce velmi robusní, při umístění na nohu mi sjížděl. Vyřešila jsem zavěšením na šňůrku na krku...
Zatím používám 14 dní. Nastavila jsem si ho dle přiloženého podrobného návodu, pouze mi chvilku trvalo, než začal měřit... Teď už je vše v pořádku a i přes tento drobný nedostatek doporučuji.
Potřebovala bych vědět, jestli má být na displeji stále nula, i když je v klidu, předpokládám, že by tam nemělo být nic, ale toho jsem nedokázala docílit, nevím,co dělám špatně. Předem děkuji. Leharová
- ok
mám ho krátce, zatím žádná negativa
Zatím jsem spokojena.Konvičku mám krátce ale je prima na moje bylinky akorát.nemám co bych vytkla.
- Jednoduchý krokoměr za dostupnou cenu.
- Jednoduché nastavení. Návod jsem si stáhnul přes web. Přiložený je malým písmem, ale byl by také požitelný
- Malé rozměry, velká čísla zobrazovaného modu
Není možné vypnout display(dle výrobce přesto baterie vydrží cca rok)
Ovládací tlačítko na vynulování je velkoplošné, zpočátku se mi stalo, že se krokoměr vynuloval. Možné vyřešit nastavením modu na displaji mimo STEP. V těchto modech se nedá vynulovat.
zkušenost žádná, odhad že může být užitečný vzhledem k věku ( senior nad 70let)
super
- jen NEVÝHODY: velmi špatný výrobek stačí s ním jen trochu zatřepat a máte spousty kroků napočítaných navíc.Bohužel jsem dělala hromadný nákup 5-ti kusů pro kolegyně do práce a opravdu velikánské zklamání hrůza.Tenhle výrobek bych opravdu stáhla z prodeje jsou to jen vyhozené peníze.
- Takže za nás 5 opravdu nikomu nedoporučejeme!!!!A navíc pořád ho slyšíte celou dobu vaší chůze se v něm něco třepe a klepe prostě hrůza.Nechápu jak jsem někdo může dát kladné hodnocení k tomuhle výrobku.Lidi kruci vždyť tato služba je pro nás a měla by nám ušetřit peníze a možná snad vyřadit zmetky z trhu. Bohužel zklamání VELIKÉ A PĚTINÁSOBNÉ
+ výdej bez čekání, ochotní pracovníci
- Nemá český návod.
Velmi dobrý výrobek,funguje perfektně přesně podle popisu,jen ta absence českého návodu,nebaví mě to zkoušet ,,pokus -omyl"u nového výrobku.
- přesný krokoměr za dobrou cenu
- jednoduchý, šikovný